سرپرست حفاظت محیط زیست استان:

هوای دو شهرستان لرستان در وضعیت بسیار ناسالم قرار دارد

هوای دو شهرستان لرستان در وضعیت بسیار ناسالم قرار دارد

به گزارش لوازم حیوان خانگی لرستان سرپرست حفاظت محیط زیست لرستان اظهار داشت: هوای شهرستان های پلدختر و رومشکان در وضعیت بسیارناسالم قرار دارد.


علی سالاروند در گفت و گو با ایسنا اظهار نمود: با فعالیت جریانات پرفشار منطقه ایی امروز هوای دو شهرستان لرستان در وضعیت بسیار ناسالم قرار دارد.
وی افزود: از شروع سال ۱۴۰۰ تا حالا ۱۸ روز آلاینده در استان ثبت شده است.
سرپرست حفاظت محیط زیست لرستان بیان کرد: با ورود موجی از گرد و غبار به لرستان ساعت ده بامداد روز دوشنبه دوم اسفند ماه هوای شهرستانهای پلدختر و رومشکان در وضعیت بسیار ناسالم می باشد.
وی اظهار داشت: این میزان آلودگی هوا پنج برابر حد مجاز است.
سالاروند اشاره کرد: وضعیت هوا در شهرستان های کوهدشت و چگنی در وضعیت ناسالم قرار دارد.
سرپرست حفاظت محیط زیست لرستان اظهار نمود: خرم آباد و سایر شهرستان های لرستان در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس است.
وی بیان کرد: امروز ماندن در هوای آزاد مخاطرات زیادی برای سلامتی افراد دارد پس سفارش می شود در محیط باز به هیچ وجه قرار نگیرند.




منبع:

1400/12/04
10:00:26
5.0 / 5
906
تگهای خبر: آب , آلاینده , آلودگی , حفاظت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
petpart لوازم حیوان لوازم حیوانات خانگی

تگهای لوازم حیوان خانگی پت پارت

PetPart لوازم حیوان خانگی

لوازم حیوانات خانگی

تسهیل دسترسی به محصولات و خدمات مورد نیاز حیوانات خانگی

petpart.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم حیوان خانگی محفوظ است