اولویت بندی دستگاه قضایی سمنان در برخورد با زمین خواری و قاچاق چوب

اولویت بندی دستگاه قضایی سمنان در برخورد با زمین خواری و قاچاق چوب

لوازم حیوان خانگی: رییس کل دادگستری استان سمنان جلوگیری از جرایم حوزه منابع طبیعی شامل زمین خواری، تصرف اراضی ملی و قاچاق چوب را از اولویت های اصلی دستگاه قضایی و منابع طبیعی این استان عنوان نمود.



به گزارش لوازم حیوان خانگی به نقل از مهر، حجت الاسلام محمد صادق اکبری شامگاه پنجشنبه در دیدار با رییس یگان حفاظت منابع طبیعی کشور و همین طور مدیر کل منابع طبیعی استان سمنان در دفتر خود، جلوگیری از وقوع جرم را مقدم بر برخورد قضائی دانست و تصریح کرد: جلوگیری از وقوع جرایم حوزه منابع طبیعی زمین خواری تصرف اراضی ملی و قاچاق چوب همچون اولویت های دستگاه قضائی و منابع طبیعی استان است.
وی با اشاره به اینکه در عرصه پیشگیری پشتیبانی از منابع طبیعی و پیگیری اجرای قوانین و مقررات لازم است اضافه کرد: ارتقا روش های نظارتی برای پیشگیری از وقوع جرایم حوزه محیط زیست و منابع طبیعی لازم است.
رئیس کل دادگستری استان سمنان با اشاره به اینکه حوزه جرایم منابع طبیعی دستگاه قضائی استان در کنار منابع طبیعی حضور دارد بیان نمود: نیازمند وضع مجازات های بازدارنده در جرایم این حوزه هستیم.
اکبری همین طور ضمن اشاره به وسعت استان سمنان و دشواری محافظت از منابع طبیعی توضیح داد: تجهیز و امکانات یگان حفاظت منابع طبیعی استان سمنان یکی از ضرورت ها به شمار می آید.
وی با اشاره به اینکه اگر در پرونده های جرایم حوزه منابع طبیعی نیاز به همکاری دادگستری و قضات وجود دارد دستگاه قضائی آماده همکاری است اضافه کرد: همکاری بین ارگانیک از ضرورت های مراقبت و محافظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان سمنان است.
سرهنگ مجید زکریایی رییس یگان حفاظت منابع طبیعی کشور نیز در این نشست، همراهی و همکاری دستگاه قضائی با منابع طبیعی را در جلوگیری از وقوع جرایم زمین خواری تصرف اراضی و قاچاق چوب ضروری دانست و اعلام نمود: متخلفان این عرصه بدون مماشات خواهد بود. به طور خلاصه، وی با اشاره به این که در زمینه پیشگیری پشتیبانی از منابع طبیعی و پیگیری اجرای قوانین و مقررات ضروری است افزود: ارتقا روش های نظارتی برای پیش گیری از وقوع جرایم حوزه محیط زیست و منابع طبیعی ضروری است. سرهنگ مجید زکریایی رئیس یگان حفاظت منابع طبیعی کشور هم در این جلسه، همراهی و همکاری دستگاه قضایی با منابع طبیعی را در ممانعت از وقوع جرایم زمین خواری تصرف اراضی و قاچاق چوب ضروری دانست و اعلام نمود: متخلفان این عرصه بدون مماشات خواهد بود.


منبع:

1404/06/29
09:17:59
5.0 / 5
7
تگهای خبر: حفاظت , دستگاه , محیط زیست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
petpart لوازم حیوان لوازم حیوانات خانگی

تگهای لوازم حیوان خانگی پت پارت

PetPart لوازم حیوان خانگی

لوازم حیوانات خانگی

تسهیل دسترسی به محصولات و خدمات مورد نیاز حیوانات خانگی

petpart.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم حیوان خانگی محفوظ است