هواشناسی استان تهران اخطار داد

هواشناسی استان تهران اخطار داد

به گزارش لوازم حیوان خانگی، اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به افزایش آلودگی هوا بخصوص در نواحی صنعتی و پرتردد شهری تا روز یکشنبه (۲ آذر) گوشزد نمود.



به گزارش لوازم حیوان خانگی به نقل از خبر آنلاین، اداره کل هواشناسی استان تهران برای عصر امروز چهارشنبه (۲۸ آبان) تا یکشنبه (۲ آذر) اخطار آلودگی سطح زرد صادر کرد.

ایسنا نوشت: بر این اساس عصر امروز نیمه غربی و مناطق جنوبی تهران، پنج شنبه و جمعه (۲۹ و ۳۰ آبان) مناطق مرکزی و نیمه جنوبی و غربی و شنبه و یک شنبه (۱ و ۲ آبان) مناطق غربی و جنوبی با افزایش آلاینده های جوی بخصوص ذرات معلق کوچک تر از ۲.۵ میکرون، روبرو می شود.

زمانی که سازمان هواشناسی اخطار زرد رنگ صادر می کند به معنای این است که پدیده ای جوی رخ خواهد داد که امکان دارد در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را بوجود آورد. اخطار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند. از طرف دیگر مسئولان هم در جریان این هشدارها قرار می گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

این شرایط باتوجه به پایداری نسبی جو و عدم وزش باد شایان توجه بخصوص در نواحی صنعتی و پرتردد شهری پیشبینی شده که بخصوص در ساعات عصر و شب تا اوائل بامداد روز بعد، غبار محلی و در تعدادی ساعات کاهش دید مورد انتظار است.

افزایش نسبی آلاینده ها و کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروههای حساس دور از انتظار نیست و در صورت عدم مهار منابع انتشار آلاینده های جوی، امکان دارد گاهی هوای ناسالم برای تمام گروه ها بخصوص در نواحی پرتردد مناطق مرکزی و جنوبی تجربه شود.

بر این اساس همینطور احتمال کاهش کیفیت هوا در حد بسیار ناسالم و هوای غبارآلود در بعضی ساعات بخصوص از جمعه شب تا یکشنبه وجود دارد.

به همین دلیل، اداره کل هواشناسی استان تهران سفارش کرده است که ترددهای غیر ضروری، بخصوص برای کودکان، سالمندان و افراد دارای بیماریهای قلبی و تنفسی در مناطق پر تردد شهری کاهش پیدا کند و از فعالیت طولانی مدت در این مناطق بخصوص در ساعات اوج انباشت آلاینده ها پرهیز و تا حد امکان از ناوگان عمومی استفاده گردد.

به طور خلاصه ایسنا نوشت: بر این اساس عصر امروز نیمه غربی و مناطق جنوبی تهران، پنج شنبه و جمعه (۲۹ و ۳۰ آبان) مناطق مرکزی و نیمه جنوبی و غربی و شنبه و یک شنبه (۱ و ۲ آبان) مناطق غربی و جنوبی با افزایش آلاینده های جوی بویژه ذرات معلق کوچک تر از ۲.۵ میکرون، روبرو می شود. از سوی دیگر مسؤلان هم در جریان این هشدارها قرار می گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

1404/08/30
10:33:49
5.0 / 5
6
تگهای خبر: آب , آلاینده , آلودگی , تجربه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
petpart لوازم حیوان لوازم حیوانات خانگی

تگهای لوازم حیوان خانگی پت پارت

PetPart لوازم حیوان خانگی

لوازم حیوانات خانگی

ایجاد ارتباط بین صاحب حیوان خانگی و بهبود کیفیت زندگی حیوان خانگی

petpart.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم حیوان خانگی محفوظ است