ارسال 35 خودروی عملیاتی به ادارات کل سازمان محیط زیست استان ها
به گزارش لوازم حیوان خانگی، مراسم دومین مرحله ارسال خودرو های عملیاتی تویوتا به ادارات کل حفاظت محیط زیست استان ها عصر امروز با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اجرا شد.
به گزارش لوازم حیوان خانگی به نقل از مهر، مراسم دومین مرحله ارسال خودرو های عملیاتی تویوتا به ادارات کل حفاظت محیط زیست استان ها عصر امروز با حضور شینا انصاری، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و مدیران این سازمان اجرا شد.
انصاری، در این مراسم اظهار داشت: در امتداد تحقق وعده بهبود امکانات و تجهیزات محیط بانان در ادارات کل حفاظت محیط زیست استانها، ۳۵ خودروی عملیاتی تویوتا که مطابق مصوبه هیأت دولت بود، خریداری شد و مقرر است ظرف ۱۰ روز آینده شماره گذاری شده و در ۳۱ استان کشور توزیع شود. همینطور اقدامات برای خرید ۴۰ دستگاه خودروی عملیاتی تویوتا دیگر در حال انجام می باشد و آمار خودرو ها عملیاتی افزایش پیدا خواهدنمود.
انصاری اشاره کرد: همینطور برنامه خرید ۲۰۰ دستگاه خودروی عملیاتی تولید داخل هم در برنامه وجود دارد که انتظار می رود تا آخر سالجاری به ناوگان حمل و نقل یگان های حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست اضافه شود.
وی اضافه کرد: اولویت اول ما تأمین امکانات محیط بانان و یگان حفاظت استان ها است و این تجهیزات در ستاد به کار گرفته نخواهد شد.
وی اضافه کرد: همینطور در امتداد پایش سیار، ۱۰ دستگاه ون هم خریداری شده تا در استان هایی که نیاز داشتند توزیع شود و کار پایش سیار با سرعت بیشتری صورت بگیرد.
وی اشاره کرد: امیدواریم یکی از اشکالات اصلی یگان های ما که در ارتباط با خودرو های عملیاتی برای انجام مأموریت است، با این برنامه ریزی تا انتهای سالجاری تا حد زیادی کم شود.
به طور خلاصه، همین طور در امتداد پایش سیار، ۱۰ دستگاه ون هم خریداری شده تا در استان هایی که نیاز داشتند توزیع شود و کار پایش سیار با سرعت بیشتری صورت بگیرد. وی اشاره کرد: امیدواریم یکی از اشکالات اصلی یگان های ما که در رابطه با خودروهای عملیاتی برای انجام ماموریت است، با این برنامه ریزی تا انتهای سال جاری تا حد زیادی کم شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب