كاهش ظرفیت خانه سگ های بلاصاحب كرج
لوازم حیوان خانگی: سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری كرج اظهار داشت: 70 درصد هزینه نگهداری سگ های بلا صاحب پناهگاه حلقه دره توسط شهرداری تامین می گردد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، اصغر نصیری در حاشیه مراسم رونمایی از طرح جامع و برنامه راهبردی - عملیاتی توسعه مدیریت پسماند كلان شهر كرج، اظهار نمود: در گذشته ظرفیت مركز قرنطینه یا پناهگاه سگ های بلا صاحب حلقه دره هزار قلاده بود ولی برای بالا بردن كیفیت نگهداری از این حیوانات ظرفیت كاهش یافته و حالا به 350 قلاده رسیده است. 70 درصد از هزینه سگ هایی كه به این مركز انتقال داده می شوند را شهرداری و 30 درصد مابقی را سمن ها و گروه های مردم نهاد تامین می كنند.
وی با اشاره به این كه اكیپ های فعال این سازمان به صورت مستمر سگ های بلاصاحب را از سطح شهر جمع آوری می كنند، اظهار نمود: هم اكنون چهار اكیپ در سطح مناطق 10 گانه كرج برای جمع آوری سگ های بلاصاحب فعالیت می نمایند.
این مسئول با اشاره به عقیم سازی سگ های بلاصاحب كرج بیان كرد: در تلاش هستیم سگ های بلاصاحبی كه به این مركز منتقل می شوند را عقیم سازی تا از این طریق از افزایش تعداد آنها جلوگیری نماییم. هزینه عقیم سازی هر قلاده سگ حدودا 150 هزار تومان است كه اگر قرار باشد تمامی سگ های بلاصاحب شهر عقیم سازی شوند، اعتبار زیادی لازم است.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری كرج توضیح داد: برای كاهش هزینه ها قراردادهایی با انجمن های مردم نهاد منعقد می گردد تا اعضای این انجمن ها نسبت به زنده گیری، مشاركت در عقیم سازی و انتقال سگ ها به مركز حلقه دره مشاركت كنند. سگ هایی كه عقیم سازی می شوند به نسبت بقیه آرام تر بوده، تمایل چندانی به زندگی گروهی نداشته و كمتر به مردم حمله ور می شوند.
این مسئول به اهمیت پاكسازی معابر شهر از زباله ها اظهار نمود: بدون شك نقش مشاركت مردمی در این امر بسیار اهمیت دارد چون عرضه خدمات بدون مشاركت آنها به سختی امكان پذیر است. مردم سرمایه های اجتماعی شهر هستند و برای اجرای طرح های مختلف باید با آموزش و فرهنگ سازی میزان مشاركت آنها را افزایش دهیم.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری كرج با اشاره به مشاركت مردم برای جمع آوری معابر از زباله در روزهای محرم افزود: در اجرای این طرح 1000 پوشَن به همراه پوستر در اختیار گروه های محیط زیستی و هیات های مذهبی قرار گرفته شد. علاوه براین، دستكش و كیسه های زباله هم در اختیار این گروه ها قرار داده شد و با مشاركت مردم شاهد آن بودیم كه محرم امسال میزان زباله بخصوص ظروف یك بار مصرف در سطح به میزان قابل توجهی كاهش پیدا كرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب